Battlefield 4 voor de Xbox One en de Playstation 4, vanaf 29 Oktober 2013.

Dice heeft vandaag aangekondigd dat Battlefield 4 deze vakantie voor early-adopters van de volgende next-gen console beschikbaar zal zijn. Hoe vet is dat?!

De geavanceerde Frostbite 3 engine levert in Battlefield 4 een oorlogservaring met een ongeëvenaarde beeld- en geluidskwaliteit, superieure animaties en dynamische destructies. Geen enkel gevecht zal hetzelfde zijn. Battlefield 4 zal op 29 oktober beschikbaar zijn voor de Xbox 360, PlayStation 3 en PC. Ook zal BF4 beschikbaar zijn voor de Xbox One en de PlayStation 4.

Pre-order Now

Spelers die BF4 pre-orderen zullen de BF4 China Rising premium pakket ontvangen. In dit uitgebreide Expansion Pack zullen spelers strijden om te domineren over de omvangrijke en majestueuze Chinese vasteland in vier grote multiplayer maps en gebruik maken van nieuwe voertuigen met high-tech militaire uitrusting.

Spelers die Battlefield 4 Digital Deluxe exclusief op Origin pre-orderen ontvangen de game, bonus in-game digitale items en China Rising. Tevens krijgen ze toegang tot de exclusieve Battlefield 4 Multiplayer Beta.

Tijdens de E3 zal Dice een Battlefield 4 ™ live demo van de multiplayer weergeven.

Battlefield 4 - China Rising Digital Expansion Pack