Sonic_The_Lost_World

Sonic Lost World krijgt naast een singleplayer ook een competitieve multiplayer

We hebben de E3 trailer van Sonic Lost World op de Nintendo 3DS. In Sonic Lost World krijgt Sonic het moeilijker dan ooit als hij moet strijden tegen niet één maar zes dodelijke vijanden. Sonic Lost World verschijnt later dit jaar exclusief voor de Nintendo 3DS (en Wii U)

Dr. Eggman wil de krachten gebruiken van zes levensgevaarlijke wezens, die de Deadly Six worden genoemd. Maar als de Deadly Six in opstand komen tegen hun meester, moet onze grote blauwe vriend met zijn aartsvijand samenwerken om deze nieuwe vijanden de kop in te drukken. Met zijn nieuwe parcourmoves en verbeterde Colour Powers racet Sonic sneller dan ooit over dynamisch veranderende ondergronden. Maar is hij snel genoeg om de Deadly Six te verslaan?

Naast het avontuur voor een enkele speler, biedt de game voor de Nintendo 3DS diverse competitieve multiplayer. Sonic Lost World voor de Nintendo 3DS is het eerste portable Sonic-spel in volledig 3D en biedt Special Stages en Colour Powers die alleen in de Nintendo 3DS-versie verschijnen.