eindbaas-ea-statp-op-na-tegenvallende-resultaten

Meld je aan voor de besloten bèta van Command & Conquer en maak als een van de eersten kennis met de toekomst van RTS-games

EA heeft vandaag aangekondigd dat deze zomer de besloten bèta plaatsvindt van Command & Conquer, het volgende deel in de bekroonde RTS-franchise van Victory Games. Het nieuwe deel van de populaire Command & Conquer Generals-serie maakt gebruik van de bekroonde Frostbite-engine. Door dynamische physics en ongekend mooie graphics van deze engine is deze baanbrekende RTS-game meeslepender dan ooit. Victory Games wil spelers bovendien nog meer controle geven, met meer generaals, meer strategie en meer directe feedback in de game. Command & Conquer verschijnt in 2013 als een gratis* live service. Op www.CommandandConquer.com kun je je nu aanmelden voor de besloten bèta** van Command & Conquer.

Victory Games wil zich in het ontwerp van de game laten leiden door de spelers, die via de community veel invloed zullen hebben op de ontwikkeling en uitbreiding van het spel.

“De community is van oudsher een van de pijlers van het succes van Command & Conquer en dat zal ook in de toekomst zo zijn”, zegt Jon Van Caneghem, General Manager van Victory Games, EA. “Dit live platform geeft ons de mogelijkheid om direct te reageren op de spelers. Zo kunnen we ook na het verschijnen van de game de content leveren waar ze om hebben gevraagd. Voor een ontwikkelaar is zo’n direct en steeds intensiever contact met gebruikers natuurlijk fantastisch. We zijn dan ook erg benieuwd naar hun mening over de nieuwe Command & Conquer-game.”

Kies uit drie verschillende facties

In de nieuwe generatie keert Command & Conquer terug naar de gameplay die de serie zo populair heeft gemaakt. Naast strategische en snelle actie bevat Command & Conquer een groot aantal nieuwe generaals, zodat elke commandant op zijn eigen manier de kaart kan veroveren. Op het slagveld heb je de touwtjes volledig in handen via tientallen unieke generaals in drie verschillende facties: Global Liberation Army, European Union en Asia Pacific Alliance. Elke generaal heeft zijn eigen wapenarsenaal, gevechtstijl en persoonlijkheid, zodat je een groot aantal uiteenlopende tactieken kunt gebruiken. Er is een generaal voor elke speelstijl, of je nu verdedigend speelt, onopvallend het slagveld verkent, vol in de aanval gaat of vertouwt op pure vuurkracht.

Command & Conquer is de RTS-game van de nieuwe generatie. De klassieke en kenmerkende spelelementen zijn perfect geïntegreerd en je kunt deze baanbrekende PC-game daarnaast op allerlei nieuwe manieren spelen. Command & Conquer bevat speltypen die uniek zijn voor het genre. Zo is er Onslaught, een coöp-spel waarin je samen je basis verdedigt tegen vijandelijke legers. Ook keren populaire speltypen als Multiplayer Deathmatch en Solo Skirmish terug, zodat gamers met elke speelstijl en van elk niveau meer dan ooit worden uitgedaagd.