Dying Light Season Pass aangekondigd bevat onder andere nieuwe wapens

De meeste games krijgen deze dagen een Season Pass. Love it or hate it maar we moeten er waarschijnlijk maar aan gaan wennen. Nu heeft ontwikkelaar Techland bekend gemaakt dat Dying Light ook een Season Pass krijgt met verschillende content. De Dying Light Season Pass kost 19,99 euro en de game zelf ligt op 30 januari in de winkels voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

Dying Light Season Pass content

Wat zit er dan zo al in de Season Pass. Er zijn nieuwe wapens en outfits, een Bozak Horde modus waar je het tegen verschillende golven vijanden moet opnemen om te overleven en nieuwe hardcore zones namelijk Cuisine en Cargo. Wat zijn hardcore zones? Dit zijn zones in afgesloten ruimtes waar het wegrennen van zombies niet meer helpt en je wel zombies moet afslachten om te overleven. Bekijk hieronder een trailer van Dying Light waar je in een minuut, 60 kills voorbij ziet komen.

  • Ik hoop echt dat Dyling Light weer eens een toffe zombie game word. De laatste jaren hebben we genoeg shitty zombie games gehad.

  • Ik ga de season pass niet halen. Niet de moeite waard.

  • Dying Light lijkt me een leuke opmaat voor Dead Island 2. Of ik de Season Pass aanschaf weet ik nog niet. Het voegt soms niet heel veel toe.