dying light

Dying light, The outbreak will change everything!

Dying Light eindigt met 11 februari, dat is de datum die aan het einde van deze teaser trailer te zien valt. Wat zal er dan gebeuren? Een nieuwe trailer van Dying Light? Een demo, of komt de game misschien eerder uit? Het was even afwachten maar morgen krijgen we eindelijk antwoord op een vraag die deze teaser trailer ons heeft doen stellen. Hoe zit het met jullie? Kunnen jullie ook niet wachten om deze free-running survival horror game te spelen? Bekijk de teaser hieronder en speculeer samen met ons wat er morgen aan ons zal bekend gemaakt worden.
https://www.youtube.com/watch?v=zq4IaGPVgEQ” width=”620″ height=”360″]

  • Nog steeds niet onder de indruk. Ik vrees namelijk dat dit gewoon een “remake” is van Dead Island. Breng dan liever iets uit wat op Dead Rising lijkt.

    • Grayfoxz

      Moet zeggen dat ik Dead Island interessanter vond dan Dead Rising. Dat was vooral leuk door de komische insteek. Verder vond in Dead Island beter in elkaar zitten. Miss dat daarom deze me meer aanspreekt.

      • Ik snap je punt! En kan me zelf er zeker in verplaatsen. Wellicht zoek ik meer naar een open zombie wereld dan een Dead Island story line.