Driveclub update 1.14 voegt ook de Ferrari LaFerrari aan de game toe

Evolution Studios heeft laten weten dat Driveclub update 1.14 vanaf vandaag live gaat. De nieuwe update bevat veel nieuwe opties voor Sony’s prachtige racer. Wat dachten jullie van een nieuwe Startline Tour? Deze tour is gratis en zal elf nieuwe events en vijfenveertig doelstellingen bevatten. De nieuwe update zal ook Multiplayer Race Replays aan de game toevoegen. Hiermee kun je een replay saven na aan multiplayer potje te hebben geracet. De single event heeft ook wat nieuwe opties gekregen. Je kunt nu instellen hoeveel rondjes je rijdt (1 tot 25) en de tijd van de dag aanpassen. Naast dit alles heeft de game ook de gebruikelijk verbeteringen gekregen zoals betere stabiliteit en meer.

Volgende week zal Driveclub ook verschillende nieuwe content krijgen. We noemen:

  • Rimac Automobili Concept_One auto.
  • Turbocharged Expansion Pack: Onderdeel van de Season Pass en is los verkrijgbaar. Deze Pack bevat de Ferrari F40, Chevrolet Camaro ZL1, Dodge Charger SRT8, Jaguar XKR-S Coupé en Volkswagen Design Vision GTI. Daarnaast nog 11 nieuwe events, nieuwe trophies en een bonus livery als je alle 45 sterren hebt gehaald.
  • Evolution Tour Pack: Onderdeel van de Season Pass en is los verkrijgbaar. Deze Pack bevat elf nieuwe events, vijf nieuwe trophies en een speciale bonus livery als je alle 45 sterren hebt gehaald.
  • Twee nieuwe livery pakketten. Elk pakket bevat vijf nieuwe liveries om je auto mee aan te passen.

Maar wacht, er is meer! Evolution Studios geeft namelijk aan dat ze de servers aan het upgraden zijn voor betere online stabiliteit. Dit is ook handig voor de PlayStation Plus Editie die nog steeds in de pijpleiding staat. Over deze editie heeft de ontwikkelaar binnenkort meer nieuws.

  • Ben blij dat Evolution Studios de game zo goed ondersteunt. Ik moet nog wel verder met de game. Blijf steken op driften…Moet nog twee sterren om de Pro Cup te kunnen spelen.