De releasedatum van Driveclub en meer info zal in de komende weken worden bekend gemaakt, aldus de Facebook pagina van de game

Na het blijven uitstellen van de releasedatum van de PlayStation 4 racer komen we eindelijk aan het einde van de lange wacht periode. Via de officiële Facebook pagina heeft Evolution Studios een aankondiging gedaan met een bedankje voor de fans voor het lange wachten en het steunen van de studio. In de aankondiging staat ook dat ze zeer trots zijn op wat ze tot nu toe hebben gemaakt, en dat ze er zeker van zijn dat wij als gamers zullen zien wat ze hier mee bedoelen als we het zien.
Driveclub zou oorspronkelijk samen met de PlayStation 4 worden gereleased, maar werd voor toen nog onbekende redenen uitgesteld met een hint naar januari 2014. Helaas werd de game in die periode nogmaals uitgesteld naar ‘TBA 2014’. In de tussendtijd is de game volledig terug naar de tekentafel verdwenen en sindsdien is er heel weinig informatie over de game naar buiten gekomen. Het wordt nu dus geduldig afwachten op de daadwerkelijke releasedatum en meer informatie. Maar maak je geen zorgen, Kijk-Online houdt jullie op de hoogte!