De DriveClub PS Plus content is niet hetzelfde als in de volledige game, benieuwd naar wat je krijgt?

In een nieuwe video kunnen we zien welke tours, circuits en auto’s er te gebruiken zijn in de “gratis” versie (je moet wel PS Plus betalen) van DriveClub voor de PS Plus abonnees. De DriveClub PS Plus content valt ook nog uit te breiden als je dit wilt. Je kunt kiezen om de game volledig aan te schaffen in de winkel of de PSN Store, of je kan kiezen om de PS Plus editie uit te breiden met de content die nog ontbreekt door middel van een speciale unlock DLC.
De prijs van de unlock is nog niet helemaal duidelijk, maar het zal niet veel goedkoper zijn dan de overige versies als we de geruchten mogen geloven. Desalniettemin is het interessant om dit in de gaten te houden. Een game promoten met zo een flinke “demo” wijst toch op vertrouwen in de game zelf. Bekijk in de tussentijd hieronder de video waar rustig alle content geshowd word, en wacht verder samen met ons af naar acht oktober.

https://www.youtube.com/watch?v=Azu8v-Z2fBg” width=”620″ height=”360″]

  • Heel tof dat alle playstation plus leden Driveclub gratis mogen gaan spelen. Ook al is dit dat een uitgeklede versie. Ik kijk er in ieder geval erg naar uit om lekker met auto’s te scheuren op mijn PS4.