Eindelijk komt de Driveclub PS+ editie beschikbaar voor de mensen die de game nog niet hebben

Al tijden hebben we er niks van gehoord, maar vanmiddag kwam de Driveclub PS+ editie opeens in de PlayStation store tevoorschijn. Dit was een kleine fout, maar morgen zal hij wel te krijgen zijn! Als je niet weet waarover ik het nu heb, rond de release van de PlayStation 4 zou Driveclub al uitkomen, en zouden PlayStation Plus leden een gratis variatie van de game krijgen. De game werd hierna uitgesteld omdat het niet naar wens van Sony en de makers geweest zou zijn, maar helaas werd bij de release de PS+ versie afgeblazen omdat de servers dit niet zouden aankunnen.

Nu zijn we een aantal maanden verder, de server problemen zijn opgelost en ondanks de moeilijke start heeft Driveclub toch een flinke aanhang opgebouwd, en eindelijk zullen de rest van de PS+ leden ook Driveclub kunnen proberen. In eerste instantie zal dit alleen de offline versie zijn, en na donderdag worden geleidelijk de online functionaliteiten online gebracht voor steeds meer spelers van deze versie. Dit om te zorgen dat de servers niet in een keer overbelast raken.

We have to take this precaution because Driveclub connectivity is demanding for a multiplayer game, with countless ever-growing social connections across clubs, challenges, multiplayer, and hundreds of thousands of dynamic leaderboards and activity feeds.

Driveclub PS+ Editie morgen beschikbaar