Zo krijgen we tijden niks te horen van Driveclub, en dan krijg je op korte tijd niet alleen een datum maar ook een mogelijke bèta

Dit nieuws komt van VG247, deze hebben blijkbaar nieuws gekregen van een van hun bronnen dat deze bèta aangekondigd word op de volgende E3 op 9 juni (de Sony presentatie) en dat gamers zich hierna kunnen aanmelden. Toen er aan Driveclub design director Simon Barlow of er plannen waren voor een open bèta reageerde hij als volgt:

I’d be very keen to do a beta but at the moment I haven’t got any plans I can announce. We’re looking at multiple options for continuing user testing. We may very well do a friends and family private beta within the Sony family. But as for any open betas or closed betas there are no specific plans as yet.

Na de lange uitstel van de game zijn veel mensen nieuwschierig naar de veranderingen in de game en naar hoe de game speelt. Een bèta (open of gesloten) zou voor veel gamers een welkome mogelijkheid zijn. Helaas word het nog even wachten tot de E3 om zeker te zijn van dit gerucht. Wat denken jullie, zou het een goed idee zijn om een bèta uit te geven? Laat het ons weten.