Drie nieuwe screenshots Assassin’s Creed Rogue

Drie nieuwe screenshots Assassin’s Creed Rogue

Ubisoft heeft een drietal nieuwe screenshots van Assassin’s Creed Rogue vrijgegeven. Rogue komt exclusief naar de Xbox 360 en de PlayStation 3. Terwijl Unity exclusief naar de Xbox One ,PlayStation 4 en de pc komt.

Assassin’s Creed Rogue, het bloedstollend nieuwe verhaal binnen het Assassin’s Creed universum, is vanaf 11 november verkrijgbaar in Nederland en wegens een officiële feestdag vanaf 12 november in België. Assassin’s Creed Rogue wordt exclusief ontwikkeld voor Microsoft Xbox 360 en Sony PlayStation 3.

Shay Patrick Cormac maakt jacht op zijn voormalige Assassin broeders.

Assassin’s Creed Rogue wordt gemaakt door Ubisoft Sofia, in samenwerking met Ubisoft studio’s in Singapore, Montreal, Quebec, Chengdu, Milan en Boekarest. De game speelt zich af ten tijde van de Zevenjarige Oorlog in de 18e eeuw. Spelers verkennen nieuwe gebieden in Noord-Amerika, waaronder de Noord-Atlantische ijszee, de Appalachian River Valley en New York. In Assassin’s Creed Rogue ervaar je het Assassin’s Creed universum vanuit het standpunt van een Tempelier. Als Shay Patrick Cormac jaag je op de Assassin broeders die jou verraden hebben en ontwikkel je jezelf tot een wraakzuchtige jager op Assassins.

Tijd om de zee weer te verkennen.

De zeevaart-elementen van de Assassin’s Creed serie zijn nog verder verbeterd, met nieuwe wapens en het gloednieuwe schip de Morrigan, bevaar jij de oceaan als nooit tevoren. Wees genadeloos in de jacht op je voormalige broeders en vestig je naam als de meest gevreesde jager op Assassins in de geschiedenis.

  • Deze game doet mij steeds meer denken aan een uitbreiding op Black Flag. Hopen dat dit wat wordt. Heb iig veel vertrouwen in de andere Assassin’s Creed game Unity.

    • Grayfoxz

      heb zelf meer het idee van een kruising tussen black flag en AC 3. Wat ik heb kunnen spelen op Gamescom was zeker leuk 🙂

      • Oke vond beide games erg leuk en vindt het ook tof dat ubisoft aan de Last gen fans denkt. Weet alleen niet of 2 AC games wel een goed iets is. Ik vindt het zelf ietwat veel maar ga ze toch beide spelen.