Binnenkort komen Drie nieuwe New 3DS bundels naar Europa. Heb jij er nog een nodig?

Vanaf 26 juni kunnen we in Europa weer kiezen uit een paar nieuwe Nintendo pakketten. Met drie nieuwe New 3DS bundels die hier dan beschikbaar zijn hebben we eindelijk wat meer keuze dan alleen de standaard pakketten. Alle drie de uitgaves zijn gekoppeld aan een bepaalde release.

Monster Hunter 4 Ultimate Pack
Dit pakket bevat een zwarte New 3DS, samen met een digitale versie van Monster hunter 4 Ultimate, een set zwarte cover plates, een set Monster Hunter cover plates en een download code voor een Monster Hunter 4 Ultimate Hunter’s Seal HOME Menu thema.

Pokémon Alpha Sapphire Pack
Hierin zit een witte New 3DS, een digitale versie van Pokémon Alpha Sapphire, een set witte cover plates, een Pikachu cover plate set en een code voor het Pokémon: Pikachu Party HOME Menu thema.

Xenoblade Chronicles 3D Pack
En in dit derde pakket zit een zwarte New 3DS, een fysieke versie van de game, een set zwarte cover plates, een Xenoblade Chronicles cover plates set en een download code voor het Xenoblade Chronicles 3D: Mechonis HOME Menu thema.

Gave bundels voor nieuwkomers of mensen die hun oude 3DS willen upgraden dus. En ook de optie om een verschillende set cover plates te plaatsten als je dat wilt. Wat denken jullie? Gaan jullie voor deze pakketten? Of laat je de New 3DS aan je voorbij schieten?

Drie nieuwe New 3DS bundels naar Europa