Opgelet alle Pokémon spelers. Er vallen drie gratis Pokémon te downloaden

Je leest het goed, drie gratis Pokémon die je kunt downloaden naar je Omega Ruby of/en Alpha Sapphire. het gaat hier over Emboar, Serperior en Samurott. dit zijn de volledig geëvolueerde versies van de Unova starter Pokémon: Tepig, Snivy en Oshawott. Elk van deze Pokémon heeft een speciale hidden ability die ze normaal in de game niet hebben.

Ik hoor jullie nu al de vraag stellen, hoe krijgen wij deze Pokémon dan? Nou, dat is vrij simpel. In het hoofdmenu van Omega Ruby en Alpha Sapphire kun je kiezen voor Mystery gift waarna je kan selecteren hoe je een gift wilt ontvangen. Hier selecteer je code, verbind je met het internet en voer je drie verschillende codes in. Een voor elke Pokémon. Voor Serpenrior voer je de code POKEMON497 in, POKEMON500 voor Emboar en de code voor Samurott is normaal alleen te krijgen als je je hebt ingeschreven voor een Pokémon trainer account. Maar natuurlijk hebben we de code hier ook bij de hand. Om Samurott te ontvangen voer je code POKEMON503 in. Alle drie deze Pokémon kun je in het spel dan ophalen bij een van de vele Pokémoncenters die verspreid zijn door de game.

Houd er rekening mee dat je deze codes maar een keer per gamecard kan gebruiken, dus zorg dat je ze niet opeens ruilt en niet meer terugkrijgt. De codes zijn te gebruiken tot november 2015, tijd zat dus om je Pokédex uit te breiden. Veel plezier met je nieuwe pokemon, en vergeet niet de andere drie gratis Pokémon te downloaden eind februari als je een actief Pokémon Bank account hebt.
Drie gratis Pokémon te downloaden 11-02-2015