Dragons Prophet krijgt verbetert systeem

Dragons Prophet krijgt verbetert systeem. Het mastery systeem word hierdoor verbetert

De fantasy MMO Dragons Prophet staat op het punt om haar grootste verandering ooit te ondergaan. Het Mastery systeem, een van de belangrijkste elementen van de game, is drastisch verbeterd. Hiermee zijn spelers in staat om de gevechts-doeltreffendheid van hun karakters naar een ongekend niveau te brengen. Ook zijn de beginnersgebieden aangepast om een nog meeslependere ervaring voor nieuwe helden te bieden, en ze nog beter kennis te laten maken met de verschillende aspecten van de game. Verder is er een update voor het “treasure hunt” systeem toegevoegd, die grote beloningen vrijgeeft aan alleen de meest bedreven avonturiers.

De nieuwe Mastery tree is gebaseerd op de verschillende wapens die voor de diverse klassen beschikbaar zijn, en elke categorie is gekoppeld aan een specifieke rol: Healer, Tank of Damage Dealer. Met een lading nieuwe skills en een nog diepere rol specialisatie, geeft het nieuwe Mastery systeem spelers de mogelijkheid om hun speelstijl op het slagveld nog beter te bepalen. Helden kunnen vanaf nu nog verder investeren in specifieke specialisaties, wat tot nog grotere doeltreffendheid zal leiden. Vanaf level 60 zijn avonturiers nu ook in staat om hun trouw te zweren aan een van de Dragon goden, die ze met enorm krachtige nieuwe skills zal beladen.

Nieuwe cut-scenes en hints zijn toegevoegd aan de beginnerservaring om de belangrijkste gameplay elementen nog beter te introduceren. Beginnersstad Puretia heeft een speciale behandeling gekregen in de vorm van spannende nieuwe quests en in Arteicia is een intrigerende nieuwe curiosity shop geopend waar spelers hints kunnen krijgen over de locatie van waardevolle schatten die al eeuwenlang bewaard zijn gebleven.