Dragon’s Prophet eerste verjaardag

Het is Dragon’s Prophet eerste verjaardag, tijd voor een feestje!

Het is feest in het rijk van Auratia! Het is vandaag één jaar geleden sinds de draaktastische MMO Dragon’s Prophet haar officiële lancering zag – en het is een fantastische reis geweest! Infernum nodigt spelers uit om deel te nemen aan de festiviteiten van het Creation Festival, en om samen met hun draken de lucht in te gaan!

De festiviteiten zullen plaatsvinden in Star Valley, waar Osirans de viering kunnen bijwonen, op jacht kunnen gaan naar kleurrijke Piñata, of hun dansschoenen aantrekken voor de gefabelde danscompetitie. En als dat niet genoeg is voor de drakenliefhebbers, hebben zij ook nog eens de mogelijkheid om het magnifieke wezen genaamd Illusion Night te vangen. Deze eeuwenoude draak is erom berucht dat hij moeilijk te temmen is, en alleen zwicht voor het Sword of Oracle.

Voor de PvE enthousiastelingen zijn er modificaties uitgevoerd op de dungeons, en spelers zullen het onvoorspelbare moeten verwachten als zij de dungeons tijdens het evenement betreden. Twee keer zo grote monsters, hogere HP, en hogere damage behoren allemaal tot de vele mogelijkheden!

https://www.youtube.com/watch?v=ZsADVlXuAwg” width=”620″ height=”360″]