Dragon’s Dogma Online Trailer toont de eerste beelden van de game

Gisteren berichten we je al over Dragon’s Dogma Online voor de PlayStation 4, PlayStation 3 en PC en vandaag hebben we de eerste trailer. In de trailer zien we verschillende gameplaybeelden waarin de speler samen met een party het opneemt tegen verschillende vijanden zoals, hoe kan het ook anders, een draak. Lees hieronder wat meer informatie over Dragon’s Dogma Online.

Dragon’s Dogma Online zal free-to-play zijn en maakt gebruik van micro-transacties. Micro-transacties zijn niet verplicht en als je niet gebruik maakt van deze optie dan gaat de game nog aanvoelen als een complete Dragon’s Dogma game. In deze online wereld kun je met vier vrienden op avontuur in een lobby met 100 mensen. Mensen die liever alleen op pad willen gaan niet getreurd want de game is ook alleen te spelen. Als je alleen gaat spelen dan bestaat je party uit drie AI-spelers.

In Dragon’s Dogma Online neem jij de rol aan van een “Awakened” in het nieuwe land Lestaria. Als je bekend met met de eerdere Dragon’s Dogma games dan gaat de besturing vertrouwd aanvoelen aangezien dit ongeveer hetzelfde gaat zijn. In de game neem je het weer op tegen verschillende monsters en heb je keuze uit verschillende jobs (classes). De jobs die nu al zijn bevestigd zijn de Fighter, Hunter, Priest en Shield Sage. Ben je niet tevreden met je job dan je kun je dit later aanpassen, ook die van je metgezellen.

Wat meestal leuk is aan een game is de character creation. Deze zat al in de eerdere versies en is nu terug maar dan met een upgrade. Gek op verschillende items, bijvoorbeeld wapens, craften? Ook dit zit in Dragon’s Dogma Online. De wereld van de game zal zich, door middel van updates, steeds uitbreiden. Updates komen er ook in de vorm van nieuwe missies, voor vier en soms zelf voor acht spelers.

  • Vet hoor ik heb Dragons Dogma en de uitbreiding toen der tijd kapot gespeeld. Kijk hier wel naar uit