Kennen jullie Dragon’s Dogma nog?

Voor het eerst komt de populaire en alom gepreesde serie Dragon’s Dogma naar de PC in de vorm van Dragon’s Dogma Dark Arisen. Begin 2016 verschijnt Dragon’s Dogma voor de PC. De game bevat alle content van de originele Dragon’s Dogma inclusief extra content van het vervolg, inclusief de Bitterblack Island gebied, gevuld met nieuwe uitdagingen, vijanden, missies en additionele nieuwe, hoge level wapens en bepantsering. Samen met volledig Steam ondersteuning en verbluffende hoge resolutie beelden, is dit de ultieme Dragon Dogma’s ervaring voor PC spelers.
Dragon’s Dogma: Dark Arisen speelt zich af in een grote, open wereld en biedt een belonende actie ervaring. Spelers ondergaan een episch avontuur in een grote, levende wereld samen met 3 computergestuurde metgezellen die bekend staan als Pawns. Deze bondgenoten vechten onafhankelijk van elkaar, om zo hun dapperheid te bewijzen die ze te danken hebben aan de eigenschappen die de speler ze toewijst. PC spelers kunnen deze Pawns online delen en hier vele beloningen door ontvangen! Pawns kunnen ook geleend worden wanneer specifieke vaardigheden nodig zijn om bepaalde moeilijke missies te voltooien.

Kenmerken

  • Dynamische gevechtservaring – Hak de vier koppen van de Hydra eraf, beklim Griffoenen en vecht in de lucht of versla draken en andere wezens door hun zwakte te kennen
  • Veel content – Bevat alle content van de originele game plus het vervolg. Daarnaast kan men ook een ondergronds rijk ontdekken vol met angstaanjagende monsters.
  • Customisation in overvloed! – 9 verschillende beroepen om uit te kiezen die aangepast kunnen worden hoe je zelf wilt. Harnassen en uitrustingen kunnen worden uitgebreid en tot slot kan je zelf bepalen hoe Pawn bondgenoot zich gedraagt om zo aan te sluiten bij jouw speelstijl.
  • Prachtige beelden – Schitterende hoge resolutie beelden.
  • Volledig Steam platform support – Inclusief Steam Achievements en de mogelijkheid om met zowel Xbox 360, Xbox One controllers als traditionele muis en keyboard te spelen.