Dragon Quest heroes heeft een aantal verschillen tussen PlayStation 3 en 4 versies, aldus Square enix

Dragon Quest Heroes, een Dragon Quest game in de stijl van Dynasty Warriors. (Net zoals het pas uitgebrachte Hyrule Warriors) De game is exclusief voor Sony consoles, maar er zitten wel verschillen tussen PlayStation 3 en 4 versies. Square Enix heeft aangegeven dat de content van de games op beide consoles hetzelfde is, maar er toch en aantal verschillen in de games zullen zitten.

De PlayStation 4 versie zal met 60 frames per seconden een stuk soepeler lopen dan de 30 frames per seconden op de PlayStation 3. Dit is natuurlijk niet vreemd, aangezien de PlayStation 4 een stuk krachtiger is. Ook zullen uitdrukkingen van personages een stuk gedetailleerder zijn en de massa monsters een flink stuk groter zijn op de PlayStation 4. Op de PlayStation 3 zijn de vijanden evenveel aanwezig, alleen zijn deze pas zichtbaar als andere monsters zijn uitgeschakeld. En natuurlijk is het op de PlayStation 4 mogelijk om screenshots en filmpjes te maken, samen met de optie op je gameplay te streamen op Twitch of Ustream. En vergeet de extra share functie opties natuurlijk niet!

Dus om samen te vatten: als het jouw om de content gaat dan maakt het niet uit welke versie van de game je haalt, maar als je wilt gaan voor de mooiste en de meest soepele game ervaring dan zul je voor de PlayStation 4 versie moeten gaan. Welke ga jij halen, als je de game haalt?
Dragon Quest Heroes: verschillen tussen PlayStation 3 en 4 10-02-2015