Dragon Nest: Warrior’s Dawnis voor het eerst te zien op het HAFF (Holland Animation Film Festival)

Dragon Nest Warrior’s Dawn gaat in première op de 18e editie van het Holland Animation film Festival (of HAFF in het kort) dat van 18 t/m 22 maart in Utrecht gehouden word. Dit eerste deel van een trillogie zit vol met choreografie, halsbrekende toeren en spectaculaire gevechten. De animatie is gebaseerd op de actie MMO Dragon Nest waar spelers direct controle hebben over alle bewegingen van hun personage.

In het koninkrijk van Altera leven mensen en elven al jaren gescheiden van elkaar, verdeeld door wantrouwen. Monsters en draken zijn verdreven naar de donkere bergen. Op een dag breken de monsters uit en belagen het land. Een dappere jongen, een legendarische krijger met een hart van goud, stoere elven en een tovenares met vuur en ijs als wapen, gaan onder leiding van Velskud op geheime missie om te voorkomen dat de zwarte draak opstaat.

Samen met ongeveer 400 animatie films is Dragon Nest: Warrior’s Dawn te zien op dit vijf dagen durende festival. Voor meer info kijk op de site van het HAFF.
Dragon Nest Warrior's Dawn 19-02-2015