Dragon Age Inquisition Jaws of Hakkon DLC weegt 1.5 GB

EA heeft bekend gemaakt dat de Jaws of Hakkon DLC voor Dragon Age Inquisition vandaag is verschenen op de Xbox One en PC. Deze DLC is op dit moment alleen voor eerder genoemde platformen beschikbaar. Wanneer de DLC op de PlayStation 4, PlayStation 3 en Xbox 360 verschijnt is nog niet bekend gemaakt.

Beschrijving van Dragon Age Inquisition Jaws of Hakkon:

Ontdek het lot van de laatste Inquisiteur en de sterke draak waarop hij jacht maakte. Betreed een dichtbegroeide wildernis vergeven van Avvar: woeste onafhankelijke jagers die zich hebben gevestigd in de zuidelijke bergen van Thedas. Verken hun cultuur en ontdek wat er is gebeurd met de laatste Inquisiteur en de draak waarop hij jacht maakte. Vind een oud Tevinteraans fort dat een gevaarlijk geheim herbergt. In dit nieuwe avontuur, dat kan worden gespeeld tijdens de Dragon Age: Inquisition-campagne, neem je het op tegen sterke tegenstanders en vergaar je legendarische pantsers en wapens.

Eigenschappen:

• Onthul een verloren hoofdstuk in de geschiedenis van de Inquisitie en ontdek het ultieme lot van de laatste Inquisiteur

• Verken een uitgestrekt, nieuw gebied in Thedas met weelderige bossen en bergachtig terrein

• Verdien het respect van Avvaraanse krijgers terwijl je een oude sekte vernietigt

• Versterk de Inquisitie via nieuwe operaties die worden vrijgespeeld door je ontdekkingen

Bekijk hieronder naar wat beelden van de Jaws of Hakkon DLC.

(Bron: Xbox Store)

  • Moet deze game nog steeds eens verder spelen. De reden dat ik niet verder heb gespeeld is omdat ik er steeds niet goed inkwam.