Dragon Age Inquisition Gameplay Features Combat video

Dragon Age Inquisition Gameplay Features Combat video toont verschillende manieren van vechten in de game

EA en Bioware hebben een nieuwe video van Dragon Age Inquisition vrijgegeven. In de Dragon Age Inquisition Gameplay Features Combat video zien we verschillende aspecten van de gevechten in de game. Bekijk de nieuwe video hieronder en laat ons eens weten of jij de game gaat aanschaffen. Eerst zou Dragon Age Inquisition begin oktober verschijnen maar de release is verzet naar 21 november.

https://www.youtube.com/watch?v=ZfqeF1z1H1E” width=”620″ height=”360″]

  • Na deze beelden twijfel ik weer over de game. Het steeds op pauze kunnen zetten van de game lijkt me niet echt een leuke toevoeging.

    • De combat leek me eerst ook niks aan in Dragon Age 1 en 2 maar toch kon ik me draai vinden. Nou is er misschien iets veranderd qua combat in Inquisition maar echt slecht vond ik het er niet uit zien in de video. Staat nog steeds op mijn lijstje.

      • Wat ik wel vanaf het eerste moment erg mooi vind zijn de effecten van de spreuken.