Wie kan niet wachten op Dragon Age Inquisition?

Bioware heeft onthuld dat de derde titel uit de Dragon Age reeks een speciale vier-speler online multiplayer zal bevatten. Deze modus staat volledig los van de singleplayer campaign en zal avonturiers in een kleine groep door dungeons laten heen strijden. Deze mini-dungeons zullen ongeveer 20 a 30 minuten duren om te doorlopen en bevatten allerlei unieke content.

Tijdens de release van Dragon Age Inquisition zullen een drietal verschillende multiplayer campaigns beschikbaar zijn en bestaan uit een aantal zogenaamde “pre-designed” gebieden. Spelers zullen de verschillende gebieden in verschillende volgordes ervaren wat de content zeer dynamisch moet maken. Dit keer speel je overigens ook niet als Inquisitor maar als een van zijn lakeien. Mike Laidlaw van Bioware ┬ázei in een interview op IGN dat de multiplayer helden een eigen persoonlijkheid hebben. “They’re kind of like mini followers, and they banter among themselves.” Hoe dit zal uitpakken is nog maar de vraag, al was de multiplayer modus in Mass Effect 3 bijzonder leuk om te spelen. Nog even geduld dus.

https://www.youtube.com/watch?v=a1aQgQFijHg” width=”620″ height=”360″]

  • Steeds meer co-op games. Leuk om samen met vrienden te spelen maar het kan ook teveel co-op worden. Eens kijken hoe het uit gaat pakken bij dragon age 3