Bioware toont visie achter Dragon Age Inquisition

In een nieuwe trailer die voor Gamescom is uitgebracht doet Bioware uit de doeken wat precies hun visie is voor Dragon Age Inquisition. De trailer bevat geen wereldschokkende onthullingen maar geeft wel een goed beeld van waar Bioware heen wilt met deze game. De trailer bevat ook wat in-game beelden alleen een groot deel daarvan is wel Alpha footage.

https://www.youtube.com/watch?v=GplE8IuJB6Y” width=”620″ height=”360″]

 • zo ver weg nog maar zeker de moeite om in de gaten te houden.

  • Zekers, ik vond helaas deel 2 erg tegenvallen. Deel 1 heb ik niet kunnen spelen. Op het moment dat mijn vriendin de controller in handen kreeg was het voor mij einde game 😉

   • Imre_S

    2 was echt een mixed bag voor mij. Vond het verhaal een stuk interessanter en ook de personages hadden wel wat meer te bieden.
    De gerecyclelde omgevingen en de minder diepe combat vond ik dan wel weer minder. Combat zag er wel een stuk strakker uit.