Nintendo-Content-deze-week

Nintendo heeft een leuke Monster Hunter 3 Ultimate 3DS actie bedacht

Monster Hunter 3 Ultimate op Nintendo 3DS zit vol spectaculaire actie, met een keur aan monsters, honderden missies en duizenden wapens en wapenonderdelen om te ontdekken. En hoewel het een geweldige ervaring voor een enkele speler is, wordt het nog beter in de lokale, draadloze meerspelerstand, waarin vier spelers bij elkaar in de buurt hun krachten kunnen bundelen om samen enorme beesten te verslaan. Nu is het nog eenvoudiger om een team jagers samen te stellen dankzij onze Monster Hunter: Gift & Hunt Together-actie!

Registreer Monster Hunter 3 Ultimate (Nintendo 3DS-versie) voor 23:59 uur op 30 juni bij Club Nintendo en je ontvangt een aanbevelingscode om aan een vriend te geven. Als je vriend tussen 4 juni vanaf 0:01 uur en tot 30 juli om 23:59 uur een Nintendo 3DS of Nintendo 3DS XL registreert en voor 23:59 uur op 5 augustus 2013 deze aanbevelingscode invoert, ontvangt hij of zij een gratis downloadcode voor Monster Hunter 3 Ultimate (Nintendo 3DS-versie)! Zo kunnen jullie een team vormen in de lokale draadloze meerspelerstand en samen een onvergetelijk avontuur beleven!

Ga samen met een vriend of vriendin op monsterjacht

Of je nu een doorgewinterde krijger op zoek naar een jachtpartner bent of een nieuwkomer die staat te trappelen om te beginnen, dit is de actie voor jou! Ontdek alle informatie op de site van de Monster Hunter: Gift & Hunt Together-actie!