Who’s next? Ben jij de meest brute Mortal Kombat speler van Nederland?

Warner Bros. Interactive Entertainment brengt op 14 april Mortal Kombat X uit voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Voor iedereen die zijn skills wil laten zien, wordt in samenwerking met IGN, Power Unlimited, Insidegamer, XGN.nl en Gamersnet de Nederlandse Mortal Kombat X Cup georganiseerd. De winnaar van dit spectaculaire toernooi mag tijdens de JAPAN Expo in Parijs ons land vertegenwoordigen tijdens de grote Europese finale.

Wil je meedoen aan dit toernooi? Ga dan naar de website van een van de vijf deelnemende partners en schrijf je in. Iedere partner hanteert zijn eigen inschrijvingen en kun je meer informatie over je inschrijving vinden. De Nederlandse finale vindt op zondag 7 juni plaats in Haarlem, in samenwerking met ESL.

Iedere deelnemende partner stuurt twee gamers naar de finale op 7 juni in Haarlem. Voorafgaand aan deze finale krijgen alle gamers tips en trucs van echte MK pro gamers om hun skills te verbeteren. De winnaar van de grote finale wint een trip naar Parijs voor deelname aan de internationale finale, tijdens de Japan Expo begin juli. De winnaar van de Europese finale vertrekt naar Los Angeles voor de wereldwijde kampioenschappen op 11 juli.

Deelname aan het toernooi is gratis. Mortal Kombat krijgt een PEGI 18+, dus om deel te kunnen nemen aan het toernooi moet je 18 jaar of ouder zijn.