Doe de Mii-persoonlijkheidstest en ontdek het karakter van je Mii-personage in Tomodachi Life

Tomodachi Life verschijnt fysiek in de winkels en digitaal in de eShop

Aanstaande vrijdag verschijnt Tomodachi Life – het hilarische spel waarin alles draait om Mii-personages van jezelf en iedereen die je kent – exclusief voor de Nintendo 3DS- en 2DS-systemen. Om dit te vieren heeft Nintendo vanaf vandaag de Tomodachi Life-website uitgebreid met de Mii-persoonlijkheidstest.

De Mii-persoonlijkheidstest is een aangepaste versie van de persoonlijkheidsbepalende functie van Tomodachi Life en laat iedereen via een aantal grappige vragen en situaties ontdekken welke van de kleurrijke persoonlijkheden hun eigen Mii-personage in het spel zou kunnen hebben. De resultaten beschrijven de eigenschappen van je personage in Tomodachi Life, en geven ook aan welk interieur, outfit en ander persoonlijkheidstype in het spel perfect bij je zouden passen. Iedereen kan de onthullende resultaten heel makkelijk delen via social media – en vrienden uitnodigen om uit te zoeken wat hun persoonlijkheidstypes zijn!

De Mii-persoonlijkheidstest kun je vanaf vandaag uitproberen, terwijl Tomodachi Life vanaf aanstaande vrijdag 6 juni 2014 in Europa verkrijgbaar is. Deze titel verschijnt exclusief voor de Nintendo 3DS- en 2DS-systemen, als fysieke versie in winkels en als digitale versie in de Nintendo eShop.