Ligt DmC: Devil May Cry al in je console?

Bloody Palace modus komt er aan.

Vandaag is DmC: Devil May Cry eindelijk verschenen. Mocht je niet aan het spelen zijn bekijk dan even de launch trailer van de game. DmC: Devil May Cry kreeg van ons een dikke 8. Wil je de review lezen klik dan even hier.

Capcom had een week geleden onthuld dat de bekende Bloody Palace modus wederom terug keert. In de Bloody Palace modus neem je het op tegen allerlei soorten demonen in 100 levels. De modus zal na de release van de game gereleased worden en zal in-game beschikbaar worden als je verhaal uitspeelt.

Het verhaal van DmC DEVIL MAY CRY speelt zich af tijdens de jonge jaren van Dante. Als zoon van een menselijke moeder en een duivelse vader voelt Dante zich gevangen tussen twee werelden. Wetten en regels lapt hij aan zijn laars en iedere vorm van respect ontbreekt. Onbegrepen door de mens en geterroriseerd door demonen leert Dante op de harde manier wat het betekent om half engel en half demoon te zijn.

Devil May Cry debuteerde in 2001 en drukte gelijk zijn stempel op het actiegenre. De game veroverde de harten van gamers wereldwijd dankzij de uiterst stijlvolle, over de top actie met Dante als bad boy en ultieme anti-held.

DmC: Devil May Cry is vandaag verschenen voor de Xbox 360 en PlayStation 3 en zal op 25 januari verschijnen op de PC.

https://www.youtube.com/watch?v=DD28LgBVAgQ” width=”620″ height=”360″]