DmC: Devil May Cry krijgt 17 maart 2015 een Definitive Edition voor PlayStation 4 en Xbox One

Definitive editions, remasters en remakes je wordt er bijna mee doodgegooid sinds de release van de PlayStation 4 en Xbox One. En ook DmC: Devil May Cry zal een definitive edition krijgen, deze zal verschijnen voor de PlayStation 4 en Xbox One. Ninja Theory en Capcom hebben de definitive edition aangekondigd via de PlayStation Blog. Deze remaster van DmC: Devil May Cry zal de naam DmC: Definitive Edtion gaan dragen, deze editie zal de originele game, alle downloadbare content en een aantal nieuwe modi gaan bevatten.

DmC Devil May Cry komt 17 maart 2015 naar de PlayStation 4 en Xbox One

De definitive edition van DmC: Devil May Cry zal verbetert worden ten opzichte van de originele versie. De game is straks namelijk in 1080p te spelen en daarnaast draait de game nu op 60 frames per seconde! Verder zullen er nog een aantal kleine dingetjes verbetert gaan worden die de ontwikkelaar van de game: Ninja Theory al eerder had willen verbeteren maar waarvoor in het ontwikkelproces van de originele game gaan tijd meer voor was. Onze review van de originele DmC: Devil May Cry game is hier te lezen. De definitive edition van DmC zal op 17 maart 2015 verschijnen voor PlayStation 4 en Xbox One, de game zal €39.95 gaan kosten.

Bekijk hieronder de eerste trailer van DmC: Definitive Edition:

Naast een definitive edition voor DmC: Devil May Cry kondigden Capcom en Ninja Theory ook een remake van Devil May Cry 4 aan voor de nieuwste consoles van Sony en Microsoft. Deze remake zal in de zomer van 2015 verschijnen.

  • Kan echt niet wachten op deze Definitive Edtion! Heb de originele game ooit overgeslagen geen idee waarom maar ik pak op 17 maart de game zeker op.

  • Iedereen mag een mening over remakes hebben. Je hoeft ze natuurlijk niet te kopen. Ik zelf ben wel blij met dit nieuws omdat ik wel een betere versie van een game wil spelen. Als de prijs ook nog eens netjes is, 39,99 euro ipv 64,99 euro, dan is het voor een fan als mezelf een zekere koop.

  • Ik heb helemaal niets met DMC, geef mij maar een nieuwe Darksiders…ooit…maar alleen als Madureira er aan mee werkt…

    • Haha nieuwe Darksiders zou ik ook graag spelen!

    • Daar kan ik het alleen maar mee eens zijn. De Darksiders gedeelte dan 😉