DmC: Devil May Cry over twee weken in de winkel.

Game heeft een lage instap drempel.

We hebben een nieuwe trailer voor je van DmC: Devil May Cry. De game komt over twee weken uit en Capcom brengt nu een CG trailer uit. Mochten er mensen zijn die de andere posts van DmC: Devil May Cry niet gelezen hebben zetten we nog wat informatie van de game in de post. De CG trailer kun je zien onder de informatie van de game.

Het verhaal van DmC DEVIL MAY CRY speelt zich af tijdens de jonge jaren van Dante. Als zoon van een menselijke moeder en een duivelse vader voelt Dante zich gevangen tussen twee werelden. Wetten en regels lapt hij aan zijn laars en iedere vorm van respect ontbreekt. Onbegrepen door de mens en geterroriseerd door demonen leert Dante op de harde manier wat het betekent om half engel en half demoon te zijn.

Belangrijkste kenmerken van de game:

· Verken de beginjaren van Dante, een van de meest iconische videogame-karakters van het laatste decennium.
· Combineer Dante’s engelen- en demonenkrachten om zo de meest spectaculaire vechtcombinaties te creëren.
· Transformeer Dante’s wapens in nog brutere moordwapens met de Samurai Pack, Golden Pack en Bone Pack.
· Download extra content en speel als Vergil (de tweelingbroer van Dante) in het geheel nieuwe hoofdstuk: Vergil’s Downfall.
· Download de Eye of Dante app. Met de Eye of Dante blijf je op de hoogte van al het nieuws en ontvang je tips & tricks die je helpen tijdens je missie en bijdragen aan je persoonlijk score.
· Inclusief de DmC DEVIL MAY CRY soundtrack van NOISIA en COMBIECHRIST.

DmC: Devil May Cry CG Trailer:

https://www.youtube.com/watch?v=TNpkmFJcDNk” width=”620″ height=”360″]