Andere media geven hun mening in de nieuwe trailer van DmC Devil May Cry.

Na het uitspelen van de game kom je terug voor meer!

DmC Devil May Cry is nu al een tijdje uit en wij genieten nog steeds van de game. Wij gaven de game dan ook een dikke 8. Nu hebben we een nieuwe trailer van DmC Devil May Cry genaamd de Accolade trailer waarin je kunt zien dat de game elke euro waard is. Wij en andere game journalisten zijn erg enthousiast over de game en dat kun je ook lezen in de trailer.

Mocht je DmC Devil May Cry één keer uitgespeeld hebben dan is er nog meer content uit de game te halen. Wat denk je van alternatieve kostuums die je vrij speelt en dan moet je denken aan “White-Haired Dante” (speel de story modus uit op elke willekeurige moeilijkheid),
“Coatless Dante” (speel de story modus uit op de Son of Sparda moeilijkheidsgraad) en “Super Dante” (speel de story modus uit op de Dante Must Die! moeilijkheidsgraad). Neem maar van mij aan als je alles wil ontgrendelen dat je nog wel even zoet bent met de game.

Als je nog meer kostuums wilt dan kan dat want gisteren (30 januari) is er een kostuumpakket voor DmC: Devil May Cry uitgekomen. Voor 320 Microsoft Points/ 4 euro krijg je de Classic Dante, Dark Dante en Neo Dante kostuum. Capcom heeft ook onthuld dat de bekende Bloody Palace modus wederom terug keert. In de Bloody Palace modus neem je het op tegen allerlei soorten demonen in 100 levels. Capcom had een week voor release van DmC Devil May Cry aangegeven dat de modus een tijdje na de release van de game gereleased zou worden en zal in-game beschikbaar zijn als je verhaal uitspeelt.

En er is meer, Capcom heeft al de eerste downloadable pakket voor Devil May Cry aangekondigd genaamd Vergil’s Downfall. In Vergil’s Downfall speel je met, hoe kan het ook anders, Vergil. De DLC zal nieuwe wapens, combo’s, vijanden en locaties bevatten. Vergil’s Downfall gaat 720 Microsoft Points/ 8,99 euro kosten en zal eind februari verschijnen.

Kortom de game is al je geld waard. Bekijk hieronder de Accolade trailer.

https://www.youtube.com/watch?v=4imOFjR_CJg” width=”620″ height=”360″]