Divinity Original Sin Enhanced Edition bevat een levende open wereld

Met overweldigende en lovende kritieken bij de release, bijna 1 miljoen exemplaren verkocht op PC, en meer dan 150 Game of the Year-awards en nominaties, komt Larian Studios’ RPG Divinity Original Sin naar consoles met een grote lading nieuwe en verbeterde content in Divinity Original Sin Enhanced Edition.

De “beste RPG in jaren” (PC Gamer) krijgt een volledige make-over, inclusief – maar niet alleen met – een nieuwe, intuïtieve UI speciaal ontworpen voor controllers en een een huiskamer-vriendelijke dynamische split screen; volledig gesproken en geremasterde AAA dialogen, met stemmen van Alix Wilton Regan en Alex Newman; en ook nog eens uren aan nieuwe content: missies, vechtstijlen, locaties, veranderingen aan het crafting systeem en een vernieuwde verhaallijn blazen de reeds uitgestrekte wereld van Rivellon nieuw leven in. Meer spannende details volgen de komende maanden.

Swen Vincke, CEO bij Larian, zegt over de partnership met Focus Home Interactive:

“Er was veel interesse (voor de console versies) vanuit uitgevers, maar toen Focus ons benaderde kwamen we al snel tot een besluit. We kennen elkaar goed en hebben samengewerkt sinds 2002, en dat betekent dat er veel wederzijds vertrouwen en respect is.

De recentelijke groei die Focus heeft doorgemaakt, alsmede de energie en het enthousiasme van haar team overtuigen mij ervan dat zij een geweldige prestatie gaan neerzetten bij het uitgeven van de Xbox One & PlayStation 4 versies van Divinity Original Sin Enhanced Edition.”

Divinity Original Sin Enhanced Edition naar de PlayStation 4 en Xbox One.1

Zijn opmerking sluit nauw aan bij die van Focus Home Interactive’s Managing Partner Cedric Lagarrigue:

“We zijn erg trots om Larian bij te staan bij zo een groot project. We zijn verheugd om te zien hoe zowel Focus als Larian zijn gegroeid sinds onze eerste partnership meer dan 10 jaar geleden, en dat we nu gaan samenwerken om eind 2015 een van de spannendste RPGs uit te gaan brengen op consoles.”

  • Divinity Original Sin Enhanced Edition introduceert een nieuwe generatie aan de wereld van cRPGs met isometrische, party-based gameplay en turn-based gevechten in een verhaal dat hen zal laten opgaan in een open fantasiewereld dankzij een nieuwe, voor split screen geschikte UI.
  • Maak deel uit van een levende, open wereld. Ontdek diverse omgevingen, ontelbare wezens en tal van begeerlijke voorwerpen.
  • Ervaar meeslepende, party- en turn-based gevechten. Manipuleer de omgeving en gebruik combinatieaanvallen van vaardigheden en spreuken.
  • Speel samen in de co-op online of lokale split-screen multiplayer modi en neem deel aan co-op dialogen. Vorm relaties met je medespeler die de game zullen beïnvloeden.
  • Ontrafel een diep, episch verhaal dat zich afspeelt in de begindagen van Rivellon, lang voor de Divine Divinity en The Dragon Knight Saga. Divinity Original Sin biedt je een bekende wereld in een nieuw era.
  • Een klassenloos systeem geeft je de mogelijkheid om je karakter te vormen zoals jij dat wil. Eindeloze interactie en combinaties van voorwerpen bieden een ongekend niveau van vrijheid.

Sluip, steek, tackle, vergiftig en explodeer je weg door Rivellon in deze uitgebreidere en verbeterde versie van 2014’s RPG van het jaar (GameSpot) op PlayStation 4 en Xbox One.