Star Wars en meer Marvel, samen met nog een hoop andere Disney personages natuurlijk, in de nieuwe Disney Infinity 3.0

Na veel geruchten en speculatie is het eindelijk zover. Disney Infinty 3.0 komt er aan en bevat een hoop nieuwe personages. De twee belangrijkste dingen zijn toch wel de nieuwe toevoeging van Star wars, meer Marvel personages en een set voor de nieuwe Disney film Inside Out.

In eerste instantie is er dus een marvel set, een van Inside out en drie Star Wars Playsets aangekondigd. Hieronder wat meer informatie over de Star Wars sets:

The Star Wars: Twilight of the Republic (Episodes I-III) set:
Hier krijg je de mogelijkheid om met Ahsoka Tano, Anakin Skywalker, Obi-Wan Kenobi, Yoda en Darth Maul de hoogdagen van de Force en de Republiek te beleven, van het begin van de film serie tot het einde van de Clone wars!

The Star Wars: Rise Against the Empire (Episodes IV-VI)
Met deze Playset kun je de controle nemen over Luke Skywalker, Princess Leia Organa, Han Solo, Chewbacca en Darth Vader in verschillende missie om The Galactic Empire te verslaan en te verdedigen. X-wings, The Millenium Falcon en andere schepen in de ruimte en verschillende planeten om te verkennen in deze oude bekende verhaallijn.

Episode VI
Over deze speelset is nog niet veel bekend gemaakt. Dit om de film niet te spoilen. Meer informatie wordt hier snel van verwacht.

Al de personages uit de Star Wars Playsets kunnen uitgewisseld worden om zo het verhaal uit de set met een andere figuur door te spelen. Dit samen met een verbeterde Toy Box functie en nieuwe multiplayer opties maakt een flink aantal mensen zeer enthousiast voor deze nieuwe Disney Infinity game. En voor de mensen die al een Disney Infinity 1.0 of 2.0 hebben is er ook goed nieuws, de disc voor deel 3 gaat los verkijgbaar zijn en de huidige Infinty base die je hebt kun je hier gewoon bij blijven gebruiken. Dus geen moeilijk gedoe met een nieuwe starterset. De game komt naar Playstation 3, Playstation 4, Xboxn 360, Xbox One, PC en mobiele apparaten.Wil jij hem gaan halen?