dishonored_game-wide

Dishonored The Brigmore Witches sluit Daud’s verhaal af

Dishonored The Brigmore Witches komt eraan. The Brigmore Witches is het tweede deel van het verhaal van Daud. In het eerste deel van de DLC, genaamd The Knife of Dunwall, was het Daud’s missie om de mysterie rond ‘Delilah’ te ontrafelen. In zijn missie kwam Daud in nieuwe delen van de stad en kwam daar ook nieuwe vijanden tegen.

Gelukkig stond Daud er niet alleen voor want hij had the Whalers achter zich. The Whalers zijn een groep assassins die Daud hielpen als hij in gevaar was. Naast de assassins had Daud nog toegang tot nieuwe wapens en krachten.

In The Brigmore Witches gaat het verhaal verder waar vorige DLC gebleven was. Dishonored The Brigmore Witches is verschenen voor 800 Microsoft Points op de Xbox 360 en 9,99 euro op PlayStation 3 en PC. Ben je geïnteresseerd in The Knife of Dunwall dan is die DLC voor 800 Microsoft Points op de Xbox 360 en PlayStation 3/PC voor 9,99 euro te downloaden. De Dunwall City Trials is ook te downloaden voor 400 Microsoft Points/4,99 euro. De Dunwal City Trials zal 10 challenge maps bevatten waarin je getest wordt in je vecht, stealth en beweging skills.

  • Hell yeah, zo meteen ff me machine aanzetten!