Betreed de prachtige onderwaterwereld van Diluvion!

Diluvion speelt zich af in een mysterieuze onderwaterwereld. De mensheid zit onder een dik pak ijs gevangen en heeft zich aangepast door diep in de zee te wonen. Hier beleven ze natuurlijk veel avonturen en gaan ze op zoek naar schatten. In totaal zijn er maar liefst negen onderzeeërs te besturen en deze kunnen uitgebreid worden met allerlei wapens en gespecialiseerde bemanningsleden. Er zijn allerlei gevaren te vinden, zoals vijandelijke schepen en griezelige onderwatermonsters.

Vechten is echter niet de enige manier  om in leven te blijven. Spelers zullen hun voorraad voedsel en zuurstof ook goed in de gaten moeten houden. Je zult op zoek moeten gaan naar onderdelen en loot moeten ruilen. Ga op avontuur in de gevaarlijke wereld van Diluvion en bouw je eigen krachtige vloot.

Op dit moment is Diluvion verkrijgbaar als Pre-Order en als je Diluvion voor de release aanschaft ontvang je maar liefst 15% korting, een speciale “Captain’s Journal” en de unieke “Deringer” onderzeeër om in-game te gebruiken. Tijdens de launch op 2 februari (via Steam en GOG) zal overigens ook een Special Edition versie van de game beschikbaar zijn. Hierin zit een prachtige digitale versie van de Diluvion Artbook, een downloadcode voor de game, een exclusieve onderzeeër en een digitaal exemplaar van de soundtrack gecomponeerd door Michael Ward. Hebben we jullie interesse opgewekt? Neem dan snel ene kijkje naar de onderstaande trailer.