Diggs_Nightcrawler_Wonderbook.JPG

Op onderzoek met Diggs Nightcrawler voor Wonderbook

Diggs Nightcrawler is een op film noir geïnspireerd detectiveverhaal en is exclusief ontwikkeld voor Wonderbook op PlayStation 3. Het verhaal is tot stand gekomen in samenwerking met de Academy Award winnende Moonbot Studio. Diggs Nightcrawler is de tweede Wonderbook-game, na Wonderbook: Book of Spells welke eind vorig jaar uitkwam. De Wonderbook-technologie combineert augmented reality met de PlayStation Eye waardoor gamen tot leven komt in de huiskamer.

In de nieuwe Wonderbook titel help je boekenwurm en privédetective Diggs Nightcrawler. Hij zit tot over zijn oren in de misdaad en leugens. Vanaf het moment dat de eerste bladzijde van het Wonderbook™ wordt opengeslagen begeef je je in Library City, de thuisbasis van Diggs. Met behulp van het Wonderbook neem je een duik in zijn wereld en ontdek je verrassingen achter iedere hoek en op iedere bladzijde.

Je moet aanzien hoe Diggs de moord op zijn beste vriend en baas Humpty Dumpty in de schoenen geschoven krijgt. Je besluit hem te helpen om zijn naam te zuiveren en te ontdekken welke schurk er achter de misdaad zit. Verken de planken van Library City en praat met personages uit boeken en verhalen om erachter te komen of ze er meer van weten. Wanneer Diggs in de problemen zit, dan is het verder aan jou. Lukt het je om samen met Diggs de onderste steen van dit mysterie boven te krijgen?

Om Diggs Nightcrawler te kunnen spelen wordt gebruik gemaakt van de PlayStation Eye in combinatie met het Wonderbook. Het gebruik van een PlayStation Move-Bewegingscontroller is optioneel en zal zo’n half uur aan extra speurwerk bezorgen.

Diggs Nightcrawler Highlights:

Origineel verhaal van de Oscar-winnende Moonbot Studio:
Een origineel plot met unieke personages van de jonge getalenteerde Moonbot Studio. Een fantastisch verhaal vol verrassingen waarin je klassieke personages op een totaal nieuwe manier leert kennen.

Unieke relatie tussen Diggs en de speler:
Je speelt een onmisbare rol in het verhaal en in de zaak, die te groot is voor Diggs alleen. Door de unieke interactie van Wonderbook werk je samen met je partner Diggs. Je dringt door in zijn wereld om hem te helpen het mysterie te ontrafelen.

Geïnspireerd op film noir:
Vormgeving, personages, verhaal en gameplay zijn geïnspireerd op de klassieke film noir.