Blizzard brengt een ode aan het 20 jarige bestaan van de franchise met een speciale Diablo III update.

Diablo III 20th anniversary

Diablo, wie is er niet mee opgegroeid zou je bijna zeggen. De Diablo franchise is inmiddels al 20 jaar oud maar de fanbase is er niet minder fanatiek om geworden. Diablo III is een game die wereldwijd nog steeds heel veel gespeeld wordt door menig gamer, maar dat geldt ook voor alle vorige games. Blizzard weet dit ook en wilde de verjaardag van de franchise niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Trouwe fans moet je namelijk belonen.

Een oude nieuwe dungeon.

Blizzard brengt daarom de update 2.4.3 voor Diablo III uit. Gedurende het The Darkening of Tristram event kun je de gehele game spelen, en krijg je middels deze update toegang tot een oude nieuwe dungeon. Deze oude nieuwe dungeon is namelijk een nieuwe dungeon die alle 16 levels uit de originele Diablo game zal bevatten. Back to the future zeg maar…

Diablo III 20th anniversary

Wees er wel snel bij want het The Darkening of Tristram event duurt nog maar tot en met het einde van januari. In de volgende trailer krijg je te zien en te horen hoe men bij Blizzard op het idee gekomen is om dit te doen. We hebben ook de zeer leuke ‘Diablo 20th anniversary retrospective’ trailer online gezet voor jullie! Veel plezier.