Pre Order en Infernal Helm key

Perzian hier met wat extra informatie over Diablo 3 voor de PS3. Dus voor de mensen die al een tijdje Diablo games wilden spelen op een console, let even op. Als Blizzard fangirl heb ik de game namelijk al voor op de PC, maar het leek me interessant om te kijken welke aanbiedingen er op dit moment zijn.

Voor de World of Warcraft, Diablo en Starcraft spelers onder ons: via battle.net is het mogelijk om Diablo 3 te pre orderen voor o.a. de PS3 bij Bol.com, Bart Smit, Gamemania, Dixon, Mycom en Free Record Shop. Daarbij ontvang je ook the Infernal Helm key, een in-game item, die je vervolgens online kan redeemen. Deze is vanaf level 1 al te dragen en geeft bonus Experience Points aan de drager.

Wat gaat het me kosten?

Ik hoor je het bijna denken: Wat gaat het me kosten? De prijzen voor de PS3 versie variëren op dit moment van 48,99 euro tot 59,99 euro. Alleen Gamemania heeft op de site nog niet bekend gemaakt welke prijs ze gaan hanteren. Bestel je het zelf via bijvoorbeeld shop4nl.com, dan is de game zelfs 46.49 euro. Koop je de game voor 69,99 euro, dan doe je duidelijk iets verkeerds lijkt me.

De game is op 3 september 2013 te spelen op de console en ik vraag me af of de prijzen zullen gaan zakken naarmate we dichter naar de releasedatum toe kruipen. Tot dan zal ik er aan herinnerd worden dat spelers de game op PS3 en Xbox 360 ook kunnen gaan spelen, doordat ik hier een advertentie van te zien krijg elke keer als ik World of Warcraft opstart. Nu nog maar afwachten of de PC-gamers onder ons die Diablo 3 nog niet hebben gehaald toch besluiten om deze game op een console te gaan spelen.

Wow preorder diablo 2