FIFA World Cup 2014 demo

FIFA World Cup 2014 verschijnt op 17 april

EA heeft bekend gemaakt dat ze deze week met een demo komen van FIFA World Cup 2014, althans in Amerika. De US PlayStation Blog geeft namelijk alleen een release in deze regio aan. Het is nog even afwachten of we in Europa ook met de demo aan de slag kunnen gaan deze week.

EA Sports heeft de FIFA World Cup 2014 Game modes trailer vrijgegeven. FIFA World Cup 2014 bevat talloze vernieuwingen en verbeteringen aan de bekroonde gameplay van EA SPORTS FIFA 14 die ervoor zorgen dat jij als speler invloed kunt uitoefenen op het lot van je land. Dankzij Explosieve bewegingen kun je met en zonder bal versnellen, vertragen en van richting veranderen en met de nieuwe functie Beheersing van wereldklasse kun je Actief dribbelen en Haarscherpe passes geven. Je voelt de kracht en techniek van al je nationale voetbalhelden. Honderd nieuwe animaties, onder andere voor passes, reddingen en strafschoppen, maken het spel in de game net zo dramatisch en onvoorspelbaar als op het echte toernooi.

Met 203 nationale teams, 7469 spelers, 19 officiële managers en 21 nieuwe stadions, waaronder alle 12 officiële speelstadions van Brazilië, komt de FIFA World Cup 2014 tot leven; gedetailleerder en authentieker dan ooit. Voel de steun van een land met gloednieuwe publieksscènes met spandoeken, vlaggen en flyers in het stadion en via Live City-evenementen overal ter wereld. Maak een doelpunt met Engeland en zie de fans live reageren in het centrum van Londen.

Bron

 • Even van de Amerikaanse Store plukken dus.

 • Brandon

  Uitmelkerij, dat mensen dit gaan kopen!

  • Uitmelken? Nee hoor. Vier jaar geleden kreeg je het inderdaad nog als DLC bij FIFA 10 als ik me niet vergis maar nu ligt het anders. Er zijn namelijk heel veel dingen toegevoegd. Zowel grafisch, gameplay en A.I technisch. Dan is er nog altijd de keuze om het te kopen ja of nee 🙂

   • brandon

    jij snapt niet wat uitmelken is. dat jij hier intrapt. Mijn geld krijgen ze niet!

   • Nino

    Het lijkt me dat deze titel niet uit de collectie van een FIFA fan mag missen! Ik daarentegen zuig hard in voetbal spellen! 😀