Deus_ Ex_ The_ Fall

Nieuwe trailer Deus Ex: The Fall laat nieuwe beelden zien

We hebben de E3 trailer van Deus Ex: The Fall voor jullie. Eerder deze week kregen we een pers bericht met wat nieuwe informatie over de game. Mocht je dit gemist hebben dan zetten we dit hieronder nog even voor je neer.

Persbericht Deus Ex: The Fall

Deus Ex: The Fall speelt zich af in het jaar 2027. Het is een tijd van grote innovatie op het gebied van neuroprothesen, maar het is ook een tijd van chaos, complotten en sociale ongelijkheid. Machtige corporaties hebben regeringen in hun macht en controleren de medicijnenstroom die noodzakelijk is voor cybernetisch geaugmenteerde mensen om te overleven. Te midden van deze chaos probeert Ben Saxon, een voormalig Britse SAS huurling die zelf geaugmenteerd is, wanhopig de waarheid achter het medicijncomplot te ontrafelen. Verraden door de private militaire organisatie waar hij eerst deel van uitmaakte, de Tyrants, staat niet alleen zijn eigen leven op het spel maar dat van alle geaugmenteerde mensen, en de tijd tikt steeds sneller weg…

Deus Ex: The Fall, ontwikkeld door Square Enix’s Mobile divisie in Europa, in samenwerking met het originele Deus Ex: Human Revolution team van Eidos-Montréal en N-Fusion, is een verhalende actie-RPG en de eerste Deus Ex in de serie die verschijnt voor mobile en tablet devices. Het spel bevat compleet nieuwe personages uit het door Random House uitgeven boek Deus Ex: The Icarus Effect en gaat direct verder waar het boek eindigt. Bekijk hieronder de nieuwe trailer.