Voor welke klasse ga jij in WildStar.

Nieuwe aangekondigde klasse is erg sneaky

Na de aankondiging van de game WildStar vorige week wordt vandaag meer informatie vrijgegeven over de tweede WildStar factie die beschikbaar is voor spelers, wanneer ze op avontuur gaan op planeet Nexus. David “Scooter” Bass, Senior Community Manager bij Carbine Studios, vertelt meer over de rassen van de Dominion factie en de nieuwe stealth klasse – de Stalker – op de WildStar blog.

De Dominion Factie: De Dominion is een machtig interstellair rijk dat de Melkweg met militaire kracht, religieus fanatisme en geavanceerde wapens en technologie regeert. De Dominion, ruim 1.000 jaar geleden gesticht door de Eldan, hebben Nexus nu als hun eigen planeet opgeëist en stoppen niet tot de legendarische planeet volledig onder hun bewind staat. Je kunt meer te weten komen over de Dominion via een introductievideo die te zien is onderaan de post. Enkele rassen waar de Dominion factie uit bestaat:

– Cassian: Gezegend met ambitie en intelligentie heeft dit menselijke ras van planeet Cassus meer dan 2.000 jaar geleden een periode van razendsnelle technologische vooruitgang meegemaakt, waardoor ze nu in staat zijn om door de ruimte te vliegen en interstellaire verkenningstochten op te zetten.

– Mechari: De Mechari zijn ontwikkeld door de Eldan zelf en vormen een ras van bijzonder effectieve moordmachines die erop gespitst zijn verraders en spionnen op Nexus te elimineren.

– Draken: De draken zijn geschapen in de hitte en stof van hun wilde thuisbasis en zijn naar Nexus gekomen om te bewijzen dat zij de meest woeste krijgers van de Melkweg zijn.

De Stalker klasse: de stalker maakt gebruik van een combinatie van sluipen en technologische vaardigheden om zijn vijanden te overmeesteren. De stalker beschikt over krachtige nanotechnologie en is een stille moordenaar; door gebruik te maken van geavanceerde stealth vaardigheden weet hij zijn vijanden te besluipen en hen met zijn dodelijke klauwen uit te schakelen. Stalkers zijn ook meesters in tactische combat, door op strategisch niveau het slagveld te beheersen met beweging geactiveerde mijnen en in hun kielzog een behoorlijke stapel lijken. Voor stalkers vormt verrassing het ultieme wapen. De tweede video toont de gameplay stijl van de Stalker.

https://www.youtube.com/watch?v=2FhB3iYv4Ng” width=”620″ height=”360″]

https://www.youtube.com/watch?v=Kd3BJADY7uw” width=”620″ height=”360″]