Destiny The Dark Below add-on verschijnt op 9 december

Nog een klein weekje en dan kunnen we aan de slag met Destiny The Dark Below. Deze DLC zal op verschillende platformen verschijnen maar de PlayStation platformen krijgen tijdelijke, tot herfst 2015, exclusieve content. Nu was dit al een tijdje bekend maar wat krijgen de Destiny spelers op de PlayStation 4 en PlayStation 3 nou voor exclusieve content. Daar gaan we in dit artikel wat meer op in.

Als eerste is er een exclusieve Strike missie op Mars genaamd The Undying Mind. In deze Strike missie keer je terug in The Black Garden om een dodelijke ‘Vex Machine-Beast’ te vernietigen. Gemakkelijk zal dit niet gaan dus hulp van de andere Guardians is zeker welkom. Naast deze missie krijg je als PlayStation gamer ook nog een exclusieve Exotic Shotgun genaamd de 4th Horseman.

Destiny The Dark Below

Wat biedt Destiny The Dark Below nog meer

Destiny The Dark Below bevat natuurlijk meer, beschikbaar voor alle platformen overigens,  als nieuwe wapens, armor en gear die je kunt verdienen in nieuw story quests, waaronder een gevecht tegen een Hive god en missies ( onder andere The Will of Crota Strike). Strijd in drie nieuwe, competitieve multiplayer arena’s (Pantheon, Skyshock en The Cauldron). Vorm een Fireteam en ga nieuwe coöperatieve uitdagingen aan, waaronder een gloednieuwe six-player Raid, level door tot light level 32 en meer. Bekijk hieronder de trailer die een tijdje geleden verschenen is.

  • De exclusieve content voor de PlayStation 4 is doelloos. Na een paar keer de exclusieve strike gedaan te hebben is het toch niet bijzonder meer en de beste gear krijg je in het algemeen voornamelijk uit de Raid en Nightfall Strike. 😛 (Al heb ik mijn tweede Exotic Hand Cannon “The Last Word” ontvangen door de Tiger Vanguard Strike Playlist te spelen.)

  • Super vet! Exclusief spul! Hiervoor haal je toch een console voor.