Details Battlefield 4 Final Stand DLC vrijgegeven

De laatste Battlefield 4 uitbreiding genaamd Final Stand verschijnt bijna. EA heeft daarom een paar details vrijgegeven over de inhoud van deze laaste Battlefield 4 DLC. Zoals bij elke Battlefield 4 DLC zijn er weer vier nieuwe maps beschikbaar. Deze vier maps worden zoals volgt omschreven:

– Operation Whiteout – You’ll fight through both enemy fire and the Siberian cold

– Hammerhead – Explore a submarine base when you hit the mountainous Hammerhead

– Hangar 21 – Military secrets and hints of future battlefields lie within

– Giants of Karelia – You’ll encounter both rural areas and a high-tech weapons factory

Maar een DLC zou een beetje karig zijn als deze alleen zou bestaan uit vier nieuwe maps. Naast de nieuwe maps mag je dus ook nieuwe voertuigen verwachten in Final Stand. Dit zijn de volgende voertuigen: HT-95 Levkov, Rorsch MK-1 en als laatste voertuig de XD-1 Accipter, een vliegende drone.

Ook zijn er weer een paar nieuwe gadgets aanwezig in deze DLC. Zo krijgen de DMR’s en de Carbines de mogelijkheid om een target detector te gebruiken als attachment. Hiermee zul je automatisch vijanden kunnen spotten. Dit is dus vergelijkbaar met de target finder uit Call of Duty Black Ops 2. En er is ook nog een tweede nieuwe gadget aanwezig. Dit is de DS-3 DECOY. Dit geeft nep signalen af aan de mini-maps van jouw tegenstanders. Hierdoor zal dus verwarring ontstaan over waar jij daadwerkelijk bent.

Mocht je meer willen weten over de Battlefield 4 Final Stand DLC, bekijk dan de trailer hieronder:

Bron: Blog.battlefield.com