Wat is mogelijk wel de beste Destiny update?

Afgelopen dinsdag was het eindelijk zo ver, de langverwachte patch 1.1.1 voor Destiny, werd namelijk eindelijk gelanceerd. En wat veel mensen misschien niet weten is dat je als speler nu op een hele gemakkelijke manier toegang kan krijgen tot je vault. Laten we ons daar dus eens op richten. Stel dat je in de Tower staat en je hebt jouw Gjallarhorn nodig, maar deze bevindt zich in de inventory van een van je andere Guardians. Normaal gesproken moet je dan uitloggen, wisselen van personage, het betreffende wapen in de vault stoppen, weer inloggen op je eerste personage, etc. Dit hoeft nu niet meer dankzij een geweldige update van de Destiny App. Het is namelijk mogelijk om rechtstreeks vanuit de Destiny App wapens en items in je vault te plaatsen. Tevens kan je de wapens onmiddellijk selecteren om te gebruiken. Super handig dus! Items kunnen nu ook in specifieke hoeveelheden uit de vault gehaald kunnen worden.

While Vaults just got easier to use, we know that there’s still a lot of chatter out there about how your Vaults can still grow and improve in the future.

Reputatie nu ook makkelijker te zien dankzij de Destiny update!

Je hoeft niet meer naar de Tower om te bekijken hoe hoog je reputatie bij de verschillende faction’s is. Er is namelijk een nieuw overzicht aan het inventory scherm toegevoegd. Ook zie je precies hoeveel wekelijkse Crucible en Vanguards Marks je nog kan verzamelen. Eindelijk heeft Bungie naar de community geluisterd, dit probleem was immers al vele maanden een frustratie punt voor veel spelers. Het enige wat we nu nog nodig hebben is een grotere vault, een beetje wapen verzamelaar heeft waarschijnlijk al een vault die helemaal volgestouwd is. En bekwame Guardians zijn altijd op zoek naar wapens om hun arsenaal mee uit te breiden! Wat vinden jullie van de nieuwe mogelijkheden?Destiny update reputation