Een update met nog onbekende inhoud is uitgerold voor Destiny, misschien als voorbereiding op toekomstige missies?

Misschien hebben sommige van jullie deze melding gekregen tijdens het spelen van Destiny gisteren “Pardon our dust! Destiny is being updated. You will be returned to the title screen to install a title update and will be able to continue playing afterwards”. Deze melding kwam bij veel spelers in beeld voordat een update met nog onbekende inhoud beschikbaar kwam voor de game. Verschillende spelers werden uitgelogd tijdens de update, maar al bij al leek de update vrij soepel te zijn verlopen.

De grote vraag nu is: Wat houd deze update in?
Helaas heeft Bungie hier nog geen informatie over vrijgegeven. Misschien is het een simpele stabilisatie, of is het een voorbereiding op de aankomende events die Bungie onlangs heeft aangekondigd. Het enige dat we weten is dat de update nu te downloaden valt, en dat er op het eerste zicht niks veranderd is.

In de tussentijd zou een online game als Destiny niet compleet zijn zonder clans, en laat Kijk-Online nu toevallig zijn eigen clan hebben. Klik hier om naar de pagina van de Kijk-Online clan te gaan en join ons gerust, Xbox of PlayStation gamer? Maakt niet uit, we kunnen allemaal samen met elkaar communiceren via deze pagina. We zien jullie daar….
update met nog onbekende inhoud

 • Nino

  Het lijkt mij dat dit gaat om de Raid update, gebied wordt vandaag geopend en er is nieuwe loot toegevoegd.

  • Nice !!! ben erg benieuwd. De game is zo te zien erg populair. Op Twitch staat Destiny 3e

 • Destiny is heel populair eens kijken hoe populair het nog is na alle andere najaarstoppers

  • Nino

   Destiny is een game die je kan blijven spelen. Ik ga tussendoor ook andere spellen spelen hoor, daarna weer terug naar Destiny. ๐Ÿ˜€

   • Ja en dat is het leuke van deze game. Ik ga ook andere games spelen hoor. Zo heb ik The last of us op ps4 nog niet uit en ook nog een stapeltje ps3 games. En natuurljik nieuwe toppers zoals cod aw, ac unity, far cry 4, borderlands the pre sequel en the evil within. oh ja dan vergeet ik natuurljik fifa