destiny trailer

Destiny Trailer, wederom scoort Destiny ontzettend goed

Gamescom is nog niet afgelopen. Gelukkig maar anders hadden we de trailer van Destiny moeten missen. Bungie toonde op de E3 gameplay de eerste gameplay beelden van Destiny. Op dat moment viel ieders mond open. Alleen al vanwege de fantastische graphics. Bungie wilt met hun nieuwe game een wereld creëren voor de gamer zelf. Een wereld dat als thuis beschouwd moet gaan worden. Hiermee legt Bungie de lat erg hoog voor zichzelf.

In de nieuwe trailer komen er een aantal nieuwe aspecten voorbij over de games zelf. Hierin zien we dat elke speler 3 wapens met zich mee kan dragen. Hoeveel wapens in de game zitten is nog niet bekend. Kijk hieronder naar de 2e gameplay trailer van Destiny en we zijn erg benieuwd of jij de game al hebt ge-preodert.

 • Na het zien van de trailer weet ik het zeker. Destiny komt in me collectie. Wie gaat online mee helpen met plunderen 😉

  • Pim

   Ik zit nog te twijfelen!

   • Ben erg benieuwd waarom? Neem ik gelijk je twijfels weg 😉

    • Pim

     Geld natuurlijk, als middelbaar scholiertje heb ik op het moment geen inkomstenbron (niet genoeg iig xD) om zoveel games te kunnen kopen. BF4 krijg ik in oktober, GTA IV wil ik ook nog kopen, en ik moet nog een groot bedrag betalen aan mijn ouders als deel voor mijn – inmiddels niet ontzettend nieuwe meer – pc. Maar dat bijbaantje moet ergens komen.. soon!

     • Ga mensen rondleiden in Oss. Stukkie historie vertellen, plaatselijk drankje en dan innen 😉

     • Hahahah. Maar pim jij gaat GTA IV kopen? Die ligt nu voor 20,99 in de schappen 😛

     • Pim

      Wooops, GTA V natuurlijk

   • Ik ben bij de presentatie (trailer al vanmorgen om 11.00 gezien 🙂 ) geweest en een Q&A gehad. Ik heb geen twijfels meer. Had ik die? Nee ook dat eigenlijk niet!

    • Op al je vragen is niet geantwoord 😀

     • Nee dat niet maar m’n twijfels waren daarvoor al weg 😉