Maak jullie borst maar nat voor Year Two van Destiny!

Op 15 september is het eindelijk zo ver en kunnen Destiny spelers aan de gang met The Taken King uitbreiding. Bungie geeft spelers echter vanaf 8 september een week de tijd om de nieuwe Crucible modi Rift en Mayhem alvast uit te proberen. De twee modi zullen speelbaar zijn op acht nieuwe PVP maps, reken dus maar op heel wat leuke nieuwe gameplay. Aankomende dinsdag zal de 2.0 update Destiny Year One afsluiten en de game voorbereiden om de nieuwe content uit Year Two. Als er dus nog dingen zijn die je af moet maken is nu het moment. Wij zijn er in ieder geval klaar voor!

  • Ik twijfel over the taken king. Weet niet goed wat ik ervan kan verwachten. Op papier ziet het er goed uit. Ik wacht nog even rustig af.

    • Als je niet nog altijd sinds dag 1 speelt, The Dark Below helemaal hebt doorgespeeld, Crota op Hard hebt verslagen, House of Wolves helemaal hebt doorgespeeld, Skolas op Hard hebt verslagen, alle Exotic wapens en armors hebt verzameld en elke maand met vastberadenheid mee doet aan Iron Banner…nee, dan is The Taken King denk ik niets voor jou! 😛

      Als je nou nog een Xbox One had kon je onze awesome clan joinen…we hebben ook een PlayStation 4 divisie maar niemand speelt eerlijk gezegd op PS4.