Wat denk jij dat Bungie de Destiny spelers geeft?

Bungie heeft via Twitter laten weten dat de ‘Postmaster’ deze week een verrassing in petto heeft voor de Destiny spelers. Wat deze verrassing is wil Bungie niet zeggen maar het is wel een ‘A small, but Legendary token of gratitude’.

 • We zullen zien wat het word…

 • Dat wordt vanavond toch maar even de Postmaster checken… en de dagen erna.

  • Hell yeah! Ben ook onwijs benieuwd. Met welke klasse speel je?

   • Speel nu met een Hunter, level 11 momenteel. Heb ook een Warlock op level 24. Maar ik hou wel van een uitdaging, dus een Hunter Gunslinger is dan ook zeker een uitdaging! Die Golden Gun is best ruk tegen Captains en andere heavy’s. Warlock is tรฉ makkelijk, zeker met Self Rez.

    Welke class heb jij dan?

    • Warlock. Eigenlijk vanaf dag 1 al. Heb de andere classes nog niet aangeraakt. Heb je de vaults al gedaan? Zoek nog een paar mensen om dit eens te proberen.

     • Vaults heb ik nog niet gedaan. Moet je daar sowieso niet The Dark Below voor hebben dan?

     • Vault of Glass is de eerste raid waar je zeker niet “The Dark Below” dlc voor nodig hebt. (^~^)

     • Van het weekend The Dark Below aangeschaft, naja de Expansion Pass (van 26kb HAHAHA). Ben ook erg benieuwd naar The house of Wolves…. Destiny verslavind slaat redelijk toe!

     • Ik zoek nog wel eens mensen voor de faults misschien eens leuk om dat als kijk-online te gaan doen.

     • Mijn Warlock is level 32 en fucking badass! Sunsinger voor raids en Voidwalker voor al het andere. ๐Ÿ˜€ Goede keus! Full “Crota’s End” Raid Gear!!! ๐Ÿ˜›

    • Captains hebben een ARC shield, zodra je deze met een ARC fusion rifle of ander ARC wapen sloopt zijn Captains net zo zwak als de rest van de Fallen grondtroepen…#Tip

     Ik heb zelf ook een level 31 Hunter, Gunslinger is geweldig als sniper (“Chains of Woe” en “Gunslinger’s Trance” perks) en voor de Vault of Glass raid. Bladedancer werkt heel erg goed in de Crota’s End Raid, de onzichtbaarheids perks zijn zwaar overpowered en geweldig om teamgenoten mee te reviven of de halve raid in je eentje te kunnen doen. ๐Ÿ˜›

     • Ahhh! Daarom kreeg ik die Captains zo slecht kapot. Ik was met een Void Fusion Rifle aan de slag gegaan. Heb nu de MurMur Fusion Rifle welke kan switchen van Fire en Arc damage. Momenteel lvl26 Hunter Gunslinger. Bladedancer is een lastige stijl man. In The Crucible ben ik al kapot voor ik dichtbij een gast ben. Nee geen mij maar een handcannon, sniper en als me clip leeg is in een battle heb ik me trusty Throwing Knife nog. http://img3.wikia.nocookie.net/__cb20141209234111/destinypedia/images/6/62/Murmur_FusionRifle.png

     • Murmur is super handig tegen Captains en Wizards. Je zal echter wel Rank 3 bij de “Crota’s Bane” faction moeten zijn als je de Murmur volledig wilt upgraden.

     • Ik loop wel wat Quests te doen voor Eris. Maar ik heb de DLC pas afgelopen zaterdag aangeschaft. Dus het zal wel even duren voor ik Rank 3 ben. Zeker omdat ik nu bezig ben om de Dead Orbit Faction te ranken. En dan ook nu tijdelijk de Iron Banner…. pfff… dat wordt vanavond weer grinden grinden grinden.

     • Ben je een PVP speler? Anders zou ik je aanraden eerst je Vanguard rank te levelen.

     • Jup PVP… Speel eigenlijk alles door elkaar. Nu eerst die Iron Banner aangezien dat een timed event is.

     • Beste gear vindt je in de “Crota’s End” Raid en om level 31 te behalen kan je zo Vanguard gear aanschaffen. ๐Ÿ˜›

 • Ik wil niet zeiken, maar het cadeau die je krijgt is random en voor de meeste hardcore spelers niet echt zo tof. Badger en NitC met “explosive rounds” en “firefly” perk is wat je wilt hebben. ๐Ÿ˜› Veel succes!