De allereerste level 30 Hunter behaald door Amerikaanse Destiny speler!

Om nog even in de Destiny sfeer te blijven hebben we nog een leuk nieuwtje. Het is iemand namelijk gelukt om de allereerste level 30 character te verkrijgen. Hoe dan vraag je jezelf nu af? Simpel, door toewijding, het behalen van de Vault of Glass Raid en natuurlijk kennis van de game mechanics. Amerikaan Mark Edward Neace Jr., die op Xbox Live door het leven gaat als N3AC3Y heeft afgelopen maandag het level plafond bereikt, wat natuurlijk een hele indrukwekkende prestatie is. Zelf zit ik met mijn Titan op level 28,5 (Hunter 24 en Warlock 25) en daar heb ik al heel wat uurtjes voor in de game moeten pompen.

N3AC3Y heeft volgens de Destiny Database in totaal ruim 107 uren in de game doorgebracht op verschillende personages. Zijn andere twee personages zijn ook nog eens allemaal boven de level 20. Wij willen N3AC3Y daarom ook van harte felicteren! Heel erg goed gedaan!

  • Petje af hoor. Dat gaat mij echt niet lukken!

    • Nino Endgame Titan

      Zonder Raid gear is het ook niet mogelijk. Je hebt 120 light nodig om level 30 te bereiken. Van 3x Legendary en 1x Exotic krijg je maximaal maar 111 light…ik moet nog 1 Ascendant Shard om mijn Legendary Leg Armor te optimaliseren. 😀 Super frustrerend…heb steeds pech…