Tijd voor een nieuwe Destiny Special!

Gisteren was alweer de tweede dag van het Speciale Queen’s Wrath evenement in Destiny en uiteraard is ons Fireteam weer obsessief bezig geweest met de verschillende Bounty’s en de speciale missie die je meerdere keren kan doen. Wat hebben we allemaal gekregen? Je leest het in Destiny Special 2.

Onze Warlocks hadden gisteren geluk!

Mijn Warlock had enorm veel geluk want na twee missies ontving ik zowel de Queen’s Guard Robes, als de Queen’s Guard Vest en dat is natuurlijk geweldig. Er is ook ontdekt dat het dragen van deze items reputatie bij het inleveren van bounty’s verhoogd met maar liefst 20%. (al moet ik dit zelf persoonlijk nog even testen.) Wat dus betekent dat je elke dag 600, inplaats van 500 reputation kan verdienen en dat is mooi meegenomen als je zo snel mogelijk Rank 3 wilt halen. Mijn Titan had niet zo veel geluk en ontving voor de vijfde keer de Queen’s Guard Plate. Een van mijn Fireteam leden ging echter naar huis met een Legendary Ship, de “Chasing Infinity”, die je hieronder kan vinden. Wat hebben jullie tot nu toe allemaal binnen gehaald?

Niet getreurd, de Queen’s Guard Legendary items zijn meer waard dan je denkt.

Als je zoals mij meerdere keren dezelfde loot krijgt is dit helemaal niet zo erg. Door namelijk de “dismantle” functie te gebruiken is het een makkelijke bron van Ascendant Shards die je op level 27 nodig zal hebben om level 29 te bereiken. Wees dus zeker niet getreurd! Mocht je zoals mij drie verschillende characters hebben, you do the math! Dat zijn echt een heleboel Ascendant Shards!

  • Nino

    En toen besloot Bungie gisteravond met een hotfix dat je geen “Ascendant Shards” meer krijgt van de Queen’s Wrath gear…nu heb ik 11 te weinig om mijn laatste stukkie Legendary gear volledig te upgraden…had ik de dag ervoor nou maar mijn Hunter en Warlock’s gear gesloopt voor shards…:(