De Destiny Special 3 is wat korter dan normaal.

Gisteren gingen we weer gretig aan de slag met de Queen’s Wrath bounty’s, plus de missies en toen gebeurde iets wat we eigenlijk niet hadden zien aankomen. Queen’s Guard armor zal niet langer uit elkaar gehaald kunnen worden voor de felbegeerde “Ascendant Shards”. Wat er in resulteerde dat mijn level 28 Titan nu 11 Ascendant Shards te weinig heeft om mijn laatste stukje Legendary gear volledig te upgraden. Gelukkig zijn er nog wat andere manieren om aan de Ascendant Shards te komen, maar toch is het bijzonder zuur.

Queen’s Wrath Event – Material rewards for dismantling Queen’s Wrath gear will no longer provide ascendant materials, but missions will continue to drop Legendary items

Queen’s Guard armors compleet.

Het is ieder geval al wel gelukt om voor zowel de Hunter, Warlock als Titan alle helm en chest armors te verzamelen.(maar dat is natuurlijk ook dood eenvoudig.) Nu nog “The Supremacy” Sniper Rifle en het zeldzame schip en dan ben ik compleet. Bekijk hieronder een filmpje van mijn solo avontuur tegen Riksis The Devil Archon op de Epic moeilijkheidsgraad. Enjoy!